Bits&Chips

Waarom lid worden van Bits&Chips?

Vele mensen lezen al jaren Bits&Chips. Maandelijks ontvangen zij van ons het laatste nieuws en opinie over de hightechindustrie via het Bits&Chips-magazine. Ook bezoeken velen al onze events of workshops zoals de Bits&Chips Hardware Conference of Bits&Chips Embedded Systems, in 2014 samengevoegd tot Bits&Chips Smart Systems.

De afgelopen jaren is Bits&Chips uitgegroeid tot een omvangrijk kennisnetwerk, dat we graag actiever met onze lezers willen delen. Daarom zijn we sinds september 2014 verder gegaan als Bits&Chips-community en zijn we gestopt met de huidige abonnementsvormen. Vanaf nu is het mogelijk om lid te worden van Bits&Chips, voor slechts € 59,- per jaar. Met het lidmaatschap van Bits&Chips krijg je een aantrekkelijk totaalpakket aan nieuws en kennis over de hightechindustrie en de mogelijkheid ons platform te benutten om je netwerk uit te breiden.

Twee lidmaatschapsvormen

Bits&Chips geeft keuze uit twee lidmaatschapsvormen: het privélidmaatschap en het businesslidmaatschap.

Het privélidmaatschap sluit je af op het privéadres en is persoonsgebonden. Je betaalt hiervoor € 59,- per jaar. Dit lidmaatschap kun je hieronder direct afsluiten door te kiezen voor ‘Lidmaatschap’ en het formulier te doorlopen.

Wil je Bits&Chips liever als bedrijf ontvangen of voor je werknemers afsluiten? Dan nemen wij graag contact met je op om het beste pakket met je samen te stellen. Kies hieronder voor ‘Businesslidmaatschap’ en laat je gegevens achter. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op. 

Print en/of online (tablet)exemplaar van het Bits&Chips-magazine Ontvangst Bits&Chips-magazine op het bedrijfsadres óf je werknemers privé aanmelden
Nieuwsbrief  Korting op entree tot onze events Bits&Chips Smart SystemsSoftware-Centric Systems Conference en Dutch RF Conference
Toegang tot online nieuws, premium nieuws en het archief op www.bits-chips.nl 
Korting op entree tot onze events Bits&Chips Smart Systems, Software-Centric Systems Conference en Dutch RF Conference
Jonger dan 28? Vraag dan hier je gratis lidmaatschap aan.
Kennismaken? Vraag hier een proeflidmaatschap aan.

Vragen?

Als je vragen hebt horen wij graag van je via info@techwatch.nl of 024 3503532.
Of kijk hier of jouw vraag al genoteerd staat bij de faq.

Abonneer direct op onze nieuwsbrief

abonneren