Bits&Chips

Twee lidmaatschapsvormen

Bits&Chips geeft keuze uit twee lidmaatschapsvormen: het privélidmaatschap en het businesslidmaatschap.

Het privélidmaatschap sluit je af op het privéadres en is persoonsgebonden. Je betaalt hiervoor € 59,- per jaar. Dit lidmaatschap kan je hieronder direct afsluiten door te kiezen voor ‘Lidmaatschap’ en het formulier te doorlopen. Allereerst word je gevraagd zich te registreren, zodat er een account wordt aangemaakt.

Het businesslidmaatchap. Wil je Bits&Chips als bedrijf ontvangen of aanbieden aan jouw medewerkers?  Een businesslidmaatschap is er vanaf € 140 per jaar, je ontvangt dan twee magazines op het bedrijfsadres.
Sluit je een lidmaatschap af voor je medewerkers, dan betaal je € 49 voor een lidmaatschap per medewerker per jaar. (Mogelijk vanaf drie medewerkers).
Kies hieronder voor ‘Businesslidmaatschap’ en laat je gegevens achter. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op, om het pakket samen te stellen.

Jonger dan 28? Vraag dan hier je gratis Young Professional lidmaatschap aan.

Kennismaken? Vraag hier een gratis proeflidmaatschap aan.

Aanmelden

Je ontvangt het magazine op je privéadres Je bestelt één of meerdere exemplaren voor in jouw organisatie
Print en/of online (tablet)exemplaar van het Bits&Chips-magazine Ontvangst Bits&Chips-magazine op het bedrijfsadres óf je werknemers privé aanmelden
Nieuwsbrief  Korting op entree tot onze events Bits&Chips Smart SystemsSoftware-Centric Systems Conference en Dutch RF Conference
Toegang tot online nieuws, premium nieuws en het archief op www.bits-chips.nl 
Korting op entree tot onze events Bits&Chips Smart Systems, Software-Centric Systems Conference en Dutch RF Conference

Over Bits&Chips

Vele mensen lezen al jaren Bits&Chips. Maandelijks ontvangen zij van ons het laatste nieuws en opinie over de hightechindustrie via het Bits&Chips-magazine. Ook bezoeken velen al onze events of workshops zoals de Software-Centric Systems Conference, de Dutch RF Conference en Bits&Chips Smart Systems.

De afgelopen jaren is Bits&Chips uitgegroeid tot een omvangrijk kennisnetwerk, dat we graag actiever met onze lezers willen delen. Daarom zijn we sinds september 2014 verder gegaan als Bits&Chips-community. Vanaf nu is het mogelijk om lid te worden van Bits&Chips, voor slechts € 59,- per jaar. Met het lidmaatschap van Bits&Chips krijgt u een aantrekkelijk totaalpakket aan nieuws en kennis over de hightechindustrie en de mogelijkheid ons platform te benutten om uw netwerk uit te breiden.

Vragen?

Als je vragen hebt horen wij graag van je via info@techwatch.nl of 024 3503532.
Of kijk hier of jouw vraag al genoteerd staat bij de faq.

Abonneer direct op onze nieuwsbrief

abonneren

Masterclass Machineveiligheid

4 april - 12 april

Pilz, Vianen

Ultra low power for Internet of Things

6 april - 7 april

Eindhoven

Ultra low power for Internet of Things

6 april - 7 april

Eindhoven