Bits&Chips

Agile in de echte wereld - Starten met Scrum

Over het boek

Agile in de echte wereld - Starten met Scrum

Scrum is op dit moment het populairste Agile-framework. De aanpak stimuleert organisaties om meer businesswaarde te creëren, nieuwe ideeën snel naar productie te brengen en de verschillende disciplines constructief te laten samenwerken. Er is veel geschreven over Scrum, maar meestal alleen over de werking en de principes en niet over de invoering. De transitiefase blijft hierdoor onderbelicht. In dit boek staat juist de praktische invoering centraal.


Agile in de echte wereld - Starten met Scrum is een gemakkelijk lezend boek dat zijn oorsprong heeft in de echte wereld. Het omschrijft geen cutting-edge innovaties waarmee slechts enkele organisaties zich bezighouden maar juist die zaken die we dagelijks tegenkomen als we aan de slag gaan met Scrum. Het boek staat dan ook vol met herkenbare dilemma’s en toegankelijke tips. Het is daarmee een praktisch leidraad voor iedereen die start met Scrum, of die zijn Agile-ontwikkelproces wil verbeteren.

Houd mij op de hoogte

  1. Laat hier uw gegevens achter:

Wanneer u zich registreert, informeren wij u over het boek. Tevens zullen wij u informeren over andere boek-uitgaven van Techwatch, zoals het boek over ASML dat begin juni wordt gepubliceerd.

Bestel het boek

De kosten voor het boek bedragen € 19,50 inclusief btw en verzendkosten (NL en BE).

Relatiegeschenk

Heeft u interesse om meerdere exemplaren af te nemen van het boek, bijvoorbeeld als relatiegeschenk?


Neem contact met ons op via
boeken@techwatch.nl voor de speciale pakketprijzen.

Gezocht: recensent voor ‘Agile in de echte wereld’

Wil je dit boek recenseren voor Bits&Chips? Stuur dan een e-mail naar de redactie, redactie@techwatch.nl.
 

Over de auteur

Derk-Jan de Grood (Valori)

Derk-Jan de Grood helpt organisaties de waarde van hun softwareontwikkeling te verbeteren. Hij komt bij vele organisaties over de vloer voor verbetertrajecten, operationeel testmanagement en Agile-implementaties. Hij is een veelgevraagd spreker op internationale conferenties en schreef diverse succesvolle boeken. Derk-Jan won verschillende prijzen, waaronder de prestigieuze European Testing Excellence Award.

Contact: derkjandegrood@valori.nl